Tjänster

Tyger, fårskinn och läder

Vi har ett brett urval av möbeltyger, fårskinn och läder av hög kvalité till försäljning och vi hjälper gärna till med inspiration och konsultation gällande materialval.

Omklädsel av möbler

Har favorit fåtöljen tyg sett bättre dagar? Vi klär om alla slags möbler, eller hela möblemang. Nytillverkade som antika. Tillsammans hittar vi ett tyg som passar både dig, ditt hem och din möbel

Nytillverkning och renoveringar av stoppningar

Vi utför både lättare renoveringar och totalrenoveringar där hela möbeln behöver stoppas om, allt efter din möbels behov. Vi arbetar både med traditionella naturmaterial och moderna material som exempelvis kallskum och latex.

Nytillverkning av kuddar och plymåer

Behöver ni en dyna till fönsternischen hemma eller dynor till platsbyggda sittplatser till en hel restaurang? Vi hjälper er med med måttanpassade dynor efter ert behöv.

Sömnadsarbeten

Vi syr upp lösa överdrag, kuddar, plymåer mm.

Träarbeten och lagningar

Vi kan hjälpa till vid mindre lagningar och uppfräschning av trädetaljer. Vid behov av större renoveringar, fanerskador, nytillverkning av ben mm samarbetar vi med duktiga snickare i närområdet.

Vi tar oss an alla slags tapetserar arbeten mot privatkund och företag så tveka inte att kontakta oss för en offert eller om ni har andra frågor.